Ingredience
Postup
- Kosti v hrnci zalijeme vodou, aby byly potopené, přidáme oloupaný zázvor, badyán, sójovou a rybí omáčku a na mírném ohni táhneme pod bodem varu celou noc, pravidelně kontrolujeme. Vývar scedíme.
- Ve vývaru na mírném ohni povaříme cca 20 minut maso a pak ho vyndáme. Oloupanou mrkev nakrájíme na kolečka a hráškové lusky rozpůlíme.
- Mrkev vložíme do vývaru a vaříme asi 10 minut. Před koncem vaření přidáme hrášek a polévku stáhneme z ohně. Nudle mezitím připravíme podle návodu na obalu.
- Polévku před podáváním doladíme rybí a sójovou omáčkou, případně lehce dosolíme. Do polévky vrátíme maso nakrájené na plátky, přidáme nudle, koriandr a chilli papričku nakrájenou na kolečka.